6…chiar 7

Teoria haosului zice ca o bataie de aripi de fluture din Amazonia poate provoca o avalansa in Alpi. Lumea toata e conectata…la propriu si la figurat. Cand ma loghez la facebook, in fiecre zi, aceasta platforma de socializare virtuala genereaza noi posibile legaturi cu oameni pe care nu-i cunosc, dar care au un fel de “atingere” cu un fel de cunoscuti de-a cunoscutilor unor cunoscuti de-ai mei. Dar lucrurile nu se opresc aici….hai sa faci parte dintr-o asa numita organizatie! Sa vezi acolo toate nodurile din jurul tau!…Lumea, dintr-o data…a devenit foarte mica. Dar toata tehnologia noastra nu face decat sa accentueze ceea ce exista de la inceputurile pamantului: lumea e conectata. Totul e pe baza de retele, de legaturi invizibile, de puncte care tind spre linii paralele,dar care, undeva in infinit, se intersecteaza(mai devreme sau mai tarziu). Si toate aceste legaturi existente intre noi, intre mine si tipa din Marackesh, dintre ea si tipul din Melbourne sau el si piciul din Wisconssin Dells, nu fac decat sa ma responsabilizeze. Sau cel putin asa ar trebui!!!

6 lucruri urasc ieri si chiar 7 imi sunt urate azi:

1. ceapa, rosia, marul, banana, capsunica, harbuzul, morcovul, cartoful, sfecla si orice alta forma de leguma sau fructa care se aseamana la perfectie cu cele alte mii de mii de mii de frati sau surori de-ale lor. Si impreuna sunt fara gust si fara continut. Sunt doar o forma frumoasa si cruda, injectata si tare.

2. toate persoanele, fie ele m sau f, care se aseamana intre ei sau ele precum legumele si fructele de la nr.1 sau cei care vor sa fie precum nr.2 care e ca nr.1

3. parintii posesivi si jumatatile geloase si sufocante

4. betonul

5. faptul ca toata lumea e fotograf profi-(sc)amator

6. ceasu,l, tot ce masoara timpul si paradoxul de a te chinui sa definesti, sa masori si sa arati timpul care e …infinit, nedefnit, abstract si …. ….. …..

7.trupul nostru.

Acum, fa tu calculele, legaturile si analogiile, definitiile, redescopera si remunceste ce am spus si afla care ar fi conexiunile si la ce ajuta si daca ajuta. Cum am zis…suntem responsabili.

IMG00305-20121030-1515

PS: alt laptop.fara diacritice.scuze.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s